Wie is OBS Techniek

OBS Techniek is een vooruitstrevend mechanisch en elektrisch installatie- montagebedrijf.

Dit bedrijf is een vooruitstrevend mechanisch en elektrisch installatie- montagebedrijf. Het bedrijf en werkzaamheden zijn opgestart in een eenmanszaak in maand 3 1999 en de BV is opgericht in 2006. Ons huidige kantoor, werkplaats en magazijn zijn gevestigd aan de Goudstraat 1 2718 RD in Zoetermeer


OBS Techniek is inmiddels 20 jaar actief in diverse industrieën en heeft daar inmiddels heel wat expertise opgebouwd. Wij installeren wereldwijd, zoals we dat noemen Turn-Key projecten in industriële automatisering, Tuinbouwautomatisering, Rollenbaan en transporttechniek, Rookgasafvoeren in diverse industrieën, Klimaat en koudetechniek en industriële weegsystemen.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest moderne en betrouwbare toepassingen en gereedschappen op het gebied van de installatie techniek. Onze organisatie is tevens ISO9001-2015 en VCA gecertificeerd. Met onderhoudscontracten en onze 24-uurs servicedienst zijn wij ook na de installatie een betrouwbare partner. Wij zijn altijd op zoek naar slimmere en betere oplossingen en geven u een passend advies. Door een goede projectbegeleiding en vak deskundige monteurs streven we naar het beste eindresultaat.